Selecteer een pagina

Ons bedrijf

Wij, Jasper Krimp, Guus Postma en Laurens  den Boer zijn als 3 afzonderlijke ondernemers (ZZP-ers) economisch geraakt door de COVID-19 crisis. Door de sluiting van de Horeca vielen ook onze activiteiten stil.

In plaats van af te wachten tot dit allemaal ‘over waait’ hebben we onze krachten en gebundeld, met als doel ondernemers te helpen aan een goedkope en duurzame oplossing voor mondkapjes voor hun klanten en personeel. Wij hebben de inkoop van herbruikbare en wasbare milieuvriendelijke mondmaskers op grote schaal geregeld en kunnen die tegen aantrekkelijke prijzen in kleine en grote aantallen leveren aan verschillende branches waaronder o.a. Apotheken, Drogisterijen, Supermarkten (o.a. Jumbo Franchisenemers, Albert Heijn en Superfood (Aruba) en Bouwmarkten (o.a. Gamma en Karwei).

In een week tijd hebben we en de inkoop, het logistieke proces , de website geregeld en via een combinatie van netwerken, koude aquisitie en email-marketing diverse ondernemers van branches benaderd. Wij hebben veel enthousiasme ontdenkt en dit geeft veel energie om ondernemers te helpen hun klanten op een duurzaame en goedkope manier aan mondmaskers te helpen. Op korte termijn hebben we plannen om ons assortiment uit te breiden.

Ons werkgebied is Nederland, Belgie en wij leveren aan Aruba.  

Wij zijn een groothandel en leveren COVID-19 gerelateerde producten aan ondernemers. Heeft u als ondernemer belangstelling voor onze producten bezoek dan onze webshop.

Heeft u speciale wensen ten aanzien van producten of leveringen, neem dan contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.

Jasper, Guus en Laurens