Selecteer een pagina

Bestellen

U kunt onze producten bestellen via onze webshop. Wij leveren uit eigen voorraad of via onze leverancier. We streven ernaar uw bestelling binnen ca. 2-3 werkdagen te leveren. Waar mogelijk leveren we eerder, maar voor sommige producten lukt dat helaas niet, omdat wij ook afhankelijk zijn van onze leveranciers. We benadrukken dat de aangegeven levertijd een streven is en geen garantie. Als producten tijdelijk niet leverbaar zijn, dan wordt dat op de website aangegeven. Als het langer duurt om uw bestelling te leveren, dan nemen we contact met u op. Na ontvangst van uw opdracht ontvangt u een e-mail met de opdrachtbevestiging en de factuur.

Voor de verzending brengen we verzendkosten in rekening. Bij grotere bestellingen nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij kleinere bestellingen zijn we genoodzaakt een bijdrage te vragen voor het verzenden. Dit wordt aangegeven bij het afrekenen, waarbij het bedrag voor de verzendkosten wordt bepaald door het gekozen product en de ordergrootte.

Als u problemen heeft om via de webshop te bestellen, als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, als u grotere hoeveelheden wilt bestellen of als u een prijsafspraak wilt bespreken kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

v

Contact

Kent u een andere ondernemer voor wie onze producten interessant zijn, geef dat dan aan ons door via het contactformulier.

Heeft u vragen of klachten? Laat het ons z.s.m. weten.
Direct contact nodig? Bel ons.

Jasper: +31 (0)6 12495435
Guus : +31 (0)6  25063526